CRM Visions Conference
Conference on Customer Relationship Management (CRM) from CRM Today


Πολιτική Δεδομένων

Εισαγωγή

Η εκδήλωση CRM Visions 2002 Conference διοργανώνεται από την επιχειρηματική κοινότητα του CRM2day σε συνεργασία με τα εταιρικά της μέλη.

Βασικός στόχος του CRM2day μέσα από αυτή την εκδήλωση, αποτελεί η συμπλήρωση της online αμφίδρομης επικοινωνίας με άμεση και προσωπική επικοινωνία μεταξύ των μελών του, καθώς επίσης η καθιέρωση της έννοιας της επιχειρηματικής κοινότητας (business community) στην ελληνική αγορά.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το CRM2day συγκεντρώνει συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες από τα μέλη του με σκοπό την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και περιεχομένου. Μέρος των προσωπικών δεδομένων συγκεντρώνεται κατά την εγγραφή του επισκέπτη ως μέλος του CRM2day. Μπορεί επίσης να ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες και σε άλλες περιπτώσεις , όπως για παράδειγμα όταν το μέλος θέλει να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ή κάποια άλλη μέθοδο προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Η πληρέστερη γνώση των στοιχείων του κάθε μέλους συμβάλλει ώστε το CRM2day να μπορεί να προσαρμόσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το περιεχόμενο στις συγκεκριμένες ανάγκες του.

Το CRM2day εγγυάται την προστασία και εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών, τα οποία του γνωστοποιούν και διαθέτουν τα μέλη του. Το CRM2day δεσμεύεται για τη μη-δημοσιοποίηση, γνωστοποίηση ή διάθεση, με οποιοδήποτε τρόπο, των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Ειδικά για τα μέλη, τα οποία θα δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση CRM Visions 2002 Conference, το CRM2day δηλώνει ότι δύναται να προχωρήσει στη γνωστοποίηση των προσωπικών τους πληροφοριών στα εταιρικά μέλη και μόνον αυτά. Επίσης το CRM2day διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις ανωτέρω πληροφορίες για ιδία χρήση στα πλαίσια προώθησης και διάθεσης των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Κάθε μέλος του CRM2day το οποίο δηλώνει συμμετοχή στην εκδήλωση CRM Visions 2002 Conference αποδέχεται και συμφωνεί χωρίς καμμία επιφύλαξη σχετικά με τα ανωτέρω, υπό την προϋπόθεση να τηρούνται τα υπό τους νόμους του Ελληνικού Δικαίου προβλεπόμενα.

Σε κάθε περίπτωση θα τηρείται η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα οι διατάξεις των άρθρων 24 παρ. 3,6,8 και 11 του ανωτέρου νόμου.

Σημειώνουμε ότι η εκδήλωση υποστηρίζεται από την εταιρία Basis & Basis που διαθέτει Διαφημιστικά & Επιχειρηματικά Δώρα

        
© Contact Solutions 2002-2013
Πολιτική Δεδομένων